Невеликий відділ кулінарії у продуктовому магазині здатний різко підвищити обсяг виторгу торговельного підприємства. Варто запропонувати покупцеві трохи більше сервісу, ніж просто гастрономічні товари та бакалея, і покупець обов’язково оцінить нововведення і середній чек за покупку збільшиться.

Якщо у вас формат магазину «біля дому», або торгова точка розташована в селі, селищі, де поряд немає великих супермаркетів, відділ кулінарії просто необхідний і продукція буде затребувана (за умови гарної якості їжі, звісно). Ви можете запропонувати покупцеві напівфабрикати та швидку їжу, готувати які ви зможете на місці без особливих зусиль. Але деяке обладнання все ж таки знадобиться.

Головна необхідна кухонна техніка — це професійна м’ясорубка. Напівфабрикати: котлети, фрикадельки, люля-кебаб, тефтелі, пельмені — для них потрібно виробляти свіжий м’ясний фарш. Готові пиріжки, біляші, чебуреки, гамбургери — такий асортимент також потребує багато фаршу. Вся ця продукція буде затребувана у вашому магазині щодня: напівфабрикати беруть для швидкого приготування вдома на вечерю після робочого дня, а готовий традиційний фаст фуд добре продається завжди. І за умови хорошої якості вашої продукції відбою від покупців не буде.

М’ясорубка професійна — витривале та потужне обладнання, навіть якщо ви вирішите купити не найдорожчу модель, призначену для невеликих кафе. Вона впорається з великим обсягом м’яса будь-якого сорту, навіть якщо воно досить жилаве. Професійна м’ясорубка подрібнить м’ясо на фарш не лише швидко, а й якісно, на відміну від побутової техніки, що взагалі не призначена для тривалого використання і швидко ламається при навантаженні.

Альтернативним варіантом, що підходить для магазину з відділом кулінарії або кафетерієм, є кутер професійний — обладнання для помелу м’яса та інших продуктів у фарш або однорідну масу. Вибір між куттером та м’ясорубкою визначається асортиментом, який ви плануєте продавати у кулінарному відділі. Якщо порівнювати куттер та професійну м’ясорубку, то куттер впорається з подрібненням будь-яких продуктів швидше. Якщо ви плануєте переробляти у фарш багато м’яса щодня, куттер підійде краще. У ньому можна навіть перебити лід в крихту, змолоти сир, горіхи, сухарі, сухофрукти, змішати інгредієнти для фаршу на пиріжки. Тобто у порівнянні з м’ясорубкою, кутер швидший та потужніший.

Купити обладнання для професійної кухні, як кутери так і м’ясорубки високої якості, можна в онлайн гіпермаркеті PROFOOD, з гарантією виробника. 

Мова сайту